Abonnementen

Vanwege corona gaat het kamermuziekseizoen 2020 – 2021 wel heel anders dan anders. Het is een lang verhaal, maar het is belangrijk om het volgende goed te lezen.

We gaan het seizoen ’20 – ’21 in tweeën delen: september t/m december 2020 (deel I) en januari t/m april 2021 (deel II). Omdat het ernaar uitziet dat de huidige regels (een onbeperkt aantal bezoekers, maar wel op anderhalve meter afstand) zeker tot 1 januari 2021 geldig blijven, doen wij u op dit moment alleen een aanbieding voor deel I. Rond 1 december verwachten we meer te weten over de regels die daarna zullen gelden, en pas dan doen we u een aanbieding voor deel II.

Theater Junushoff kan met anderhalve meter afstand maximaal 150 mensen tegelijkertijd in de zaal ontvangen.

Op de geplande data spelen de musici hetzelfde, enigszins ingekorte programma, eenmaal als matinee (15:30 –  ca. 16:45) en eenmaal als avondconcert (20:15 – ca. 21:30), elk voor maximaal 150 personen en zonder pauze. Op die manier kunnen maximaal 300 personen de concerten bijwonen. Het is vanzelfsprekend spijtig dat we daarmee niet al onze huidige abonnementhouders een plaats kunnen garanderen, we hopen op uw begrip hiervoor. Er is tot 1 januari geen losse kaartverkoop via Junushoff.

Alle informatie over de optredende ensembles vindt u in het programmaboekje dat u dit voorjaar heeft ontvangen, en op deze website.

Het abonnement op deel I bevat dus 4 concerten.  Het programma is altijd zeer gevarieerd en alle concerten vinden plaats in de grote zaal van Junushoff op de maandag. De zaal is open vanaf 15.00 uur (matinee) resp. 19:45 uur (avondconcert).

Aanschaf abonnement

Omdat wij verplicht zijn te registreren wie er in de zaal zitten, gaan wij over naar een digitaal ticketsysteem, dat u verplicht bent te gebruiken. Gewoon zoals voorheen het verschuldigde bedrag overmaken is niet meer mogelijk, wij storten u dan het bedrag retour.

abonnementen bestellen

Als u op deze knop ‘abonnementen kopen’ klikt, komt u op de website van Cangotickets. Daar wijst het zich min of meer vanzelf.  Pas na betaling en bevestiging staat u geregistreerd als abonnementhouder. Bij uw bestelling dient u aan te geven of u naar de matinee of naar het avondconcert wenst te gaan. Uw keuze geldt voor alle vier de concerten, het is niet mogelijk op de ene datum naar de matinee te gaan, op een andere datum naar het avondconcert. Onderling ruilen mag natuurlijk wel.

Prijzen abonnement deel I voor het seizoen 2020 – 2021
Algemeen abonnement deel I
4 concerten
Volwassenen € 75,00
Iedereen tot en met 27 jaar € 37,50

Alle prijzen zijn inclusief een drankje, dat u mee mag nemen in de zaal.

U ontvangt geen abonnementskaarten meer.

Als de bestelling en de betaling zijn afgerond krijgt u per e-mail een e-ticket ter bevestiging. Print hem uit en bewaar hem goed, u dient hem te tonen bij binnenkomst in Theater Junushoff.