Welkom!

Welkom bij de Stichting voor Kamermuziek Wageningen

Met veel genoegen presenteert Kamermuziek Wageningen de concertserie 2020 – 2021, met 8 fantastische kamermuziekconcerten. De basis van onze concerten is altijd een hoog niveau, een interessante programmering, diverse genres en stijlen, concerten met blazers, zangers, strijkers, pianisten, hedendaags, klassiek en oud repertoire, kortom voor ‘elck wat wils’.

Vanwege corona gaat het dit jaar wel heel anders dan anders.  We hebben het seizoen ingedeeld in deel I (concerten najaar 2020) en deel II (concerten in 2021). Dit omdat er op dit moment (eind juni 2020) niks verstandigs is te zeggen over hoe het na 1 januari 2021 verder gaat in verband met de corona-pandemie. We plannen vooralsnog slechts tot eind 2020.

Zo gaan we het organiseren: de musici spelen ieder twee concerten van ca. een uur zonder pauze, een matinee om 15:30 uur en een avondconcert om 20:15 uur.  Per concert mogen wij maximaal 150 toehoorders toelaten.  Er zijn tot 1 januari geen losse kaarten beschikbaar. Wilt u meteen een abonnement bestellen, klik dan op deze knop.

abonnementen bestellen

Wilt u eerst meer informatie, ga dan naar abonnementen.

Ondanks alle beperkingen wensen wij u veel lees- en luisterplezier!

naar de concerten