Welkom!

Helaas.. helaas..

Helaas hebben we moeten besluiten om ook de andere twee concerten (23 november en 14 december) af te blazen. Op het moment van dit schrijven (6 november) mag er helemaal niks, en het beste wat we kunnen hopen is dat we in Nederland over twee weken weer teruggaan naar de gedeeltelijke lockdown. Maar dat we de beide overgebleven concerten met 150 man in de zaal van Theater Junushoff gewoon mogen organiseren, is geen reële optie.

Hoe we in 2021 verder gaan, is op dit moment ook onbekend. Het bestuur gaat zich daar in de loop van december over buigen.

Blijf in de tussentijd gezond!

Welkom bij de Stichting voor Kamermuziek Wageningen

(Deze tekst is geschreven voordat de coronapandemie in alle hevigheid losbarstte)

Met veel genoegen presenteert Kamermuziek Wageningen de concertserie 2020 – 2021, met 8 fantastische kamermuziekconcerten. De basis van onze concerten is altijd een hoog niveau, een interessante programmering, diverse genres en stijlen, concerten met blazers, zangers, strijkers, pianisten, hedendaags, klassiek en oud repertoire, kortom voor ‘elck wat wils’.

Vanwege corona gaat het dit jaar wel heel anders dan anders.  We hebben het seizoen ingedeeld in deel I (concerten najaar 2020) en deel II (concerten in 2021). Dit omdat er op dit moment (eind juni 2020) niks verstandigs is te zeggen over hoe het na 1 januari 2021 verder gaat in verband met de corona-pandemie. We plannen vooralsnog slechts tot eind 2020.

Zo gaan we het organiseren: de musici spelen ieder twee concerten van ca. een uur zonder pauze, een matinee om 15:30 uur en een avondconcert om 20:15 uur.  Per concert mogen wij maximaal 150 toehoorders toelaten.  Er zijn tot 1 januari geen losse kaarten beschikbaar. Wilt u meteen een abonnement bestellen, klik dan op deze knop.

abonnementen bestellen

Wilt u eerst meer informatie, ga dan naar abonnementen.

Ondanks alle beperkingen wensen wij u veel lees- en luisterplezier!

naar de concerten