Jong talent: Gwendolyn Masin’s ORIGIN

Jong talent: Gwendolyn Masin’s ORIGIN

Wanneer

07 jan 2019    
20:15 - 22:15

Waar

Theater Junushoff in Wageningen
Plantsoen 3, Wageningen, 6701 AS

Evenement type

Gwendolyn Masin speelt met haar strijkensemble werken van o.m. De Falla, Bloch, Ravel en Bartók

Wellicht herinnert u zich nog dat Gwendolyn zelf in 2002 als ‘jong talent’ in Wageningen heeft opgetreden? Violiste Gwendolyn Masin heeft sindsdien een grote carrière gemaakt en wordt geroemd om haar technisch superieure, verfijnde en contrastrijke spel. De van oorsprong Nederlandse violiste speelt nu in Wageningen muzikale hoogtepunten van haar bejubelde cd ORIGIN met arrangementen van klassiek repertoire en volksmuziek. Gwendolyn wordt vergezeld door een strijkensemble bestaande uit 3 violisten, 1 altviolist, 1 cellist en 1 contrabassist.

Gwendolyn Masin Jong Talent Kamermuziek Wageningen

Gwendolyn Masin

Laat u meenemen langs Hongaarse vergezichten, waar flarden volksmuziek over het dorpsplein waaien. Gwendolyn Masin brengt met haar ensemble een divers programma vol Jiddische weemoed en opgewekte Roemeense dansen.

Jong Talent

Het strijkensemble bestaat uit jonge, energieke en ambitieuze professionals die op hoog niveau willen musiceren. Het jonge talent wordt geïnspireerd door het virtuoze vioolprogramma en topvioliste Gwendolyn Masin: “Ik vind het belangrijk dat jonge musici een kans krijgen om op het podium te staan en speelervaring op te doen. Door te investeren in talentbegeleiding kan de toekomstige generatie topmusici zich profileren en manifesteren.”

Gwendolyn Masin – viool
Pieter van Loenen – viool
Ernst Jan Vos – viool
André Felipe Lima – viool
Martin Moriarty – altviool
Patrick Moriarty- cello
Louis van der Mespel – contrabas

Terug naar concerten