WE’LL NEVER LET YOU DOWN

Wanneer

22 nov 2021    
20:15

Waar

Theater Junushoff in Wageningen
Plantsoen 3, Wageningen, 6701 AS

Evenement type

EEN CELLO-OPERA OVER SCHOONHEID, VRIENDSCHAP EN VERGETELHEID

Mattijs van de Woerd – bariton
Doris Hochscheid – cello
Frans van Ruth – piano

Celliste Doris Hochscheid maakte samen met pianist Frans van Ruth, bariton Mattijs van de Woerd, theatermakers van OT-rotterdam Mirjam Koen en Gerrit Timmers een nieuwe kameropera. René Samson, Mathilde Wantenaar en Max Knigge schreven de muziek.
Over een wonderschoon muzikaal talent dat aan een ziekte lijdt die aan aanstellerij doet denken maar die later MS gaat heten. Over de publieke opinie die fakenieuws van de familie aanneemt als de sensationele waarheid. Maar vooral over de verontwaardiging en machteloosheid van degenen die Jacqueline du Pré liefhadden en die tot het laatste moment om haar heen stonden.

We’ll never let you down is in première gegaan tijdens de Cello Biënnale 2020, maar zonder publiek – om de bekende redenen.

U kunt ter oriëntatie HIER de trailer van de voorstelling bekijken. Er is een interview met de musici gemaakt, en eentje met de regisseurs. Zeer de moeite waard om te bekijken en te beluisteren!

De voorstelling is een combinatie van muziek en gesproken woord en wordt in het Engels gespeeld.

Het was de bedoeling dat Huib Ramaer een inleiding bij deze voorstelling zou verzorgen, maar nu de horeca om 20:00 uur dicht moet is dat niet meer mogelijk. Wel zullen we iedereen een link sturen zodat u thuis op de computer zijn verhaal kunt beluisteren.

Download HIER het programmaboekje – door uzelf te vouwen tot een staande A-5.

Voor losse kaartjes via Junushoff klik HIER.