WELKOM!

Hoera, het nieuwe seizoen 2024 – 2025 staat op de website en u kunt vanaf nu weer een abonnement aanschaffen! Abonnementhouders van het vorige seizoen krijgen hiervan automatisch bericht. Ook in seizoen 2024 – 2025 is het veel goedkoper een abonnement te bestellen dan om losse kaartjes te kopen bij Theater Junushoff. U mag bovendien uw abonnment altijd uitlenen aan iemand anders. Wilt u ook berichten ontvangen van Kamermuziek Wageningen, mail dan naar secretaris@kamermuziekwageningen.nl

Om de keuze tussen een abonnement en losse kaartjes wat gemakkelijker te maken: dit is het verschil. Met het abonnementsgeld betalen wij de musici. Kamermuziek Wageningen is geheel vrij in de keuze wie we uitnodigen en welke stukken gespeeld gaan worden. Maar: hoe meer abonnementen, hoe hoger het niveau van de musici! Koop dus een abonnement!
De opbrengsten van de losse kaartverkoop gaan grotendeels rechtstreeks naar Theater Junushoff. In ruil daarvoor mogen we de zaal, alle ruimtes eromheen en de techniek voor ‘niets’ gebruiken. Daar zijn we Junushoff heel dankbaar voor.

Dit zijn de concertdata voor seizoen 2024 – 2025:

23 september 2024Eduard Preda – piano
14 oktober 2024Rhinegold Klarinettrio (in samenwerking met het Rhinegold Festival)
11 november 2024Revue Blanche (sopraan, fluit, altviool, harp)
16 december 2024‘Coming of Age’ | drie zangeressen verbreken de stilte
13 januari 2025Butter String Quartet (op darmsnaren)
3 februari 2025Amatis Pianotrio (extra concert)
17 februari 2025Hollands Collectief: ‘Fijnbesnaarde stemmen’
24 maart 2025Merel Vercammen – viool en Syrinx Saxofoon Kwartet
21 april 2025Pianokwintet met o.a. Liza Ferschtman en Lucie Horsch (o.a. Forellenkwintet)

U ziet dat we één concert meer organiseren dan gebruikelijk. Na het eclatante succes van pianist Mengjie Han op 4 maart jl. vroeg hij mij of ik nog een locatie wist voor een concert met zijn pianotrio, in aansluiting op twee concerten in het Concertgebouw. Het Amatis Trio is steengoed, dus daar organiseren we graag een (extra) concert voor! Onthoud de datum: 3 februari 2025.

U kunt vanaf NU een abonnement kopen voor acht concerten seizoen 24-25. Het concert met het Amatis Trio valt buiten het abonnement, daarvoor kunt u een los kaartje kopen. Uiteraard houden we alle belangstellenden per email op de hoogte. Denkt u dat u niets van ons heeft ontvangen? Check dan uw spam- en uw reclamebox! Helaas wordt Mailchimp nogal eens voor reclame aangezien. Daar kunnen wij verder niets aan doen.