WELKOM! Seizoen 2023 / 2024

Na een geweldig laatste concert van seizoen 22 – 23 kijken we alweer uit naar het volgende seizoen. We zijn er andermaal in geslaagd een heel mooi programma voor u samen te stellen. Corona is (bijna) voorbij en we gaan weer een ‘normaal’ concertseizoen tegemoet. Vanaf nu kunt u weer een abonnement bestellen. Een los kaartje koopt u bij Theater Junushoff.

Om de keuze tussen een abonnement en losse kaartjes wat gemakkelijker te maken: dit is het verschil. Met het abonnementsgeld betalen wij de musici. Kamermuziek Wageningen is geheel vrij in de keuze wie we uitnodigen en welke stukken gespeeld gaan worden. Maar: hoe meer abonnementen, hoe hoger het niveau van de musici! Wanneer het aantal abonnementen zo laag blijft als het in 22 – 23 was (nl. minder dan 50% van het aantal voor de coronaperiode), zullen we in 2024 – 2025 ernstig moeten gaan beknibbelen op de gages van de musici. Dat wilt u toch ook niet? Koop dus een abonnement!
De opbrengsten van de losse kaartverkoop gaan rechtstreeks naar Theater Junushoff. In ruil daarvoor mogen we de zaal, alle ruimtes eromheen en de techniek voor ‘niets’ gebruiken. Daar zijn we Junushoff heel dankbaar voor.

Dit zijn de concertdata voor seizoen 2023 / 2024:

maandag 9 oktober 2023Holland Baroque
programma: ‘Bach inspiriert’ (orgelwerken bewerkt voor orkest)
maandag 30 oktober 2023Berlage Saxophone Quartet met Jan Brokken – spreker
programma: ‘Heimwee’
maandag 20 november 2023Mosa Pianotrio
programma: werken van Beethoven, Takemitsu en Schumann
maandag 18 december 2023Frommermann (close harmony)
kerstprogramma met Eric Corton
maandag 15 januari 2024Konstantyn Napolov, slagwerk en Ralph van Raat, piano
programma rondom Moessorgski’s Schilderijententoonstelling
maandag 12 februari 2024Cellobiënnale Kwintet met Maria Warenberg, mezzosopraan
programma: werken van Prokofjev, Puccini e.a.
maandag 4 maart 2024Mengjie Han – piano
programma: werken van o.a. Rachmaninov
maandag 15 april 2024Animato Strijkkwartet
programma: werken van Britten, Grieg, Beethoven

Als u in de rechterkolom klikt op één van deze concerten, vindt u informatie over het desbetreffende concert, een kleine toelichting, voor zover bekend het programma, de spelers etc.

U kunt vanaf NU een abonnement kopen voor de concerten. Uiteraard houden we alle belangstellenden ook per email op de hoogte. Denkt u dat u niets van ons heeft ontvangen? Check dan uw spam- en uw reclamebox! Helaas wordt Mailchimp nogal eens voor reclame aangezien. Daar kunnen wij verder niets aan doen.

Klik HIER als u meteen naar de abonnementenverkoop wilt.